Kokeile helppoa broilerinmaksa pasta -reseptiä! Herkullinen kermainen kastike yhdistettynä sieniin tekee tästä ateriasta täydellisen. Valmis nopeasti - nauti heti!
1 pkt broilerinmaksaa (pakaste)
2 dl esikäsiteltyjä sieniä
400 g pastaa
1 salottisipuli
1-2 valkosipulinkynsiä
2 rosmariininoksaa
3 rkl oliiviöljyä
3 rkl vehnäjauhoja
loraus marsalaviiniä
2 dl kuohukermaa
suolaa ja pippuria
Broilerinmaksa kypsyy pannulla nopeasti, ja se sopii erinomaisesti sienten kanssa kermaisessa kastikkeessa!
1. Sulata broilerinmaksat huolellisesti.
2. Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Kuivaa sulaneet maksat talouspaperilla ja leikkaa ne suupalan kokoisiksi paloiksi.
3. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipuli. Kuullota sipulit rosmariininoksien kera öljyssä pannulla noin 5 minuuttia.
4. Kääntele maksat kevyesti vehnäjauhoissa. Lisää ne pannuun ja paista muutaman minuutin ajan, sekoitellen tasaisesti. Ota maksat hetkeksi sivuun pannulta ja paista tilalle si
enet muutaman minuutin ajan. Kaada viini pannuun ja anna sen kiehahtaa kevyesti. Lisää kerma ja anna kastikkeen porista muutaman minuutin ajan.
5. Valuta kypsä pasta ja säästä hieman keitinvettä. Lisää pasta ja maksat kastikkeeseen. Sekoita hyvin. Ohenna kastiketta tarv
ittaessa säästetyllä keitinvedellä.