Grillibroileri

6
45 min

Opettele grillata täydellinen broileri öljyllä leikkuulaudalle. Helppo ohje, joka sopii 4–6 hengelle. Tarjoile herkullisten Red Ale-perunoiden kanssa!

Grillaa täydellinen broileri öljy leikkuulaudalle - helppo ohje 4–6 hengelle. Tarjoa herkullisten Red Ale-perunoiden kanssa!

Ainekset

1 kokonainen naturelli jyväbroileri
suolaa ja pippuria
loraus öljyä
1 sitruunan mehut
1 rkl rosmariinia
1 rkl timjamia

Valmistus

1. Esilämmitä ulkogrilli. Ota broileri pussista ja huuhtele se haalealla vedellä.

2. Aseta broileri leikkuulaudalle vatsapuoli ylöspäin. Käytä kaulinta lihan nuijimiseen, mutta varo rikkomasta lihan koostumusta. Nuijimalla tasoita broileri mahdollisimman litteäksi. Jätä liha hetkeksi odottamaan.

3. Sekoita pieneen astiaan suola, pippuri, öljy, sitruunanmehu, rosmariini ja timjami. Valele broileri huolellisesti mausteseoksella ja käytä kaikki liemi. Jos käytössäsi on grilliritilä, siirrä broileri suoraan siihen grilliin.

4. Grillaa broileria noin 30 minuuttia tai kunnes se on täysin kypsä. Tarkista lämpömittarilla, että lihan sisälämpötila on vähintään 75 °C.

Tarjoile esimerkiksifoliopaistettujen Red Ale-perunoiden kanssa!

Valmistusaika: 45 minuutti
a Annosmäärä: 4–6

Lisää reseptejä

Katso resepti >