Kokeile tätä helppoa kalkkunaleike reseptiä! Täytä patongit tuoreilla aineksilla, kuten tomaatilla, mangolla ja juustolla, ja nauti raikkaasta makuyhdistelmästä. Valmis vain 20 minuutissa – täydellinen nopeaan päivälliseen!
2 esikypsennettyä patonkia
majoneesia
1 suuri tomaatti
1/2 kypsä mango
tammenlehtisalaattia
4 viipaletta cheddarjuustoa
200 g kalkkunaviipaleita
sitruunamehua
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen ja vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
2. Paista esikypsennetyt patongit pakkauksen ohjeiden mukaisesti uunissa, kunnes ne ovat rapeita. Anna jäähtyä ja leikkaa patongit halki terävällä veitsellä. Leikkaa tomaatti ja kuorittu mangon puolikas ohuiksi viipaleiksi.
3. Voitele patongin sisäpinta majoneesilla ja täytä tomaattiviipaleilla, mangoviipaleilla, tuoreella salaattilehdellä, juustoviipaleilla ja kalkkunaviipaleilla. Purista täytteiden päälle hieman tuoretta sitruunamehua, jotta saat raikkaan ja mielenkiintoisen makuyhdistelmän, joka sopii hyvin viinin kanssa. Tarjoile patongit sellaisenaan tai esimerkiksi ristikkoperunoiden kera.
Valmistusaika: 20 minuuttia Annosmäärä: 2