Valmista herkullinen one pot kanafajita helposti! Tässä yksinkertaisessa reseptissä yhdistyvät kanan jauheliha, maissi ja juusto. Nauti nopeasti valmistuvasta ruoasta!
200 g maissia
230 g liotettuja kidneypapuja
1 keltasipuli ja valkosipuli
1 keltainen paprika
2 rkl rypsiöljyä paistamiseen
400 g kanan jauhelihaa
ripaus suolaa ja mustapippuria
chiliä tai jalapenoa oman maun mukaan
1 rkl tacomaustetta
250 g valmisriisiä
2 dl juustoraastetta
Kanan jauhelihasta valmistuu herkullista meksikolaista fajitaa!
1. Esilämmitä uuni 175 asteeseen.
2. Valuta ja huuhtele maissit sekä liotetut kidneypavut kylmällä vedellä. Aseta ne uunivuokaan odottamaan.
3. Kuori ja hienonna sipulit ja paprika. Kuullota ne paistinpannulla pienessä määrässä öljyä, kunnes kasvikset ovat pehmeitä. Lisää pannulle kanan jauheliha ja paista, kunnes liha on täysin kypsää.
4. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna. Mausta jauhelihamassa tuoreella chilillä, suolalla, pippurilla ja tacomausteella. Jos tarjoilet ruokaa lapsille, voit jättää chilin kokonaan pois. Lisää pannulle noin 1 dl kiehuvaa vettä ja valmisriisi.
5. Kaada fajita-massa uunivuokaan kasvisten sekaan ja sekoita hyvin. Ripottele vuoan päälle juustoraastetta ja paista uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.
Nauti herkullista one-pot maissi-kanafajitaa sellaisenaan tai tortillojen välissä!
Valmistusaika: 45 min
Annosmäärä: 4