Kana-Pestopullat

4
30 min

Kokeile herkullisia kana-pestopullia, jotka valmistuvat alle 30 minuutissa! Helppo resepti kanajauhelihasta, pestosta ja parmesaanista. Unohda perinteiset jauhelihapullat ja nauti uudesta makuelämyksestä.

Kokeile herkullisia jauhelihapullat, jotka valmistuvat alle 30 minuutissa! Helppo ja nopea resepti keittiöösi.

Herkulliset Kanan Jauhelihapullat – Helppo Resepti ja Vinkit

Kanan jauhelihapullat ovat täydellinen valinta niille, jotka etsivät kevyttä ja proteiinipitoista vaihtoehtoa perinteisille lihapullille. Näiden herkullisten kana lihapullien valmistus on helppoa ja nopeaa, ja ne sopivat erinomaisesti erilaisiin ruokailuihin. Aloita valitsemalla laadukas kanan jauheliha, joka takaa pullien mehevyyden ja täyteläisen maun. Sekoita jauhelihaan korppujauhoja, kananmunaa, hienonnettua sipulia sekä mausteita, kuten suolaa, pippuria ja valkosipulijauhetta. Muotoile taikinasta sopivan kokoisia pullia ja aseta ne leivinpaperilla vuoratulle pellille. Paista kanan jauhelihapullat 200 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes ne ovat täydellisen kypsiä.

Vinkkejä Täydellisten Kanan Jauhelihapullien Tekemiseen

Jotta kana lihapullat pysyvät mehukkaina ja pehmeinä, on tärkeää välttää ylikypsennystä. Käytä lihalämpömittaria ja varmista, että pullien sisälämpötila saavuttaa 75 astetta. Lisää taikinaan hieman oliiviöljyä tai kermaa, mikä parantaa pullien mehevyyttä. Kokeile myös erilaisia mausteita ja yrttejä, kuten basilikaa, timjamia tai oreganoa, antamaan pullille lisämaun sävyjä. Jos haluat rapean pinnan, voit paistaa kanan jauhelihapullat pannulla öljyssä.

Monipuoliset Tarjoiluvaihtoehdot Kanan Jauhelihapullille

Kanan jauhelihapullat ovat erinomainen lisä moniin erilaisiin ruokiin. Ne sopivat esimerkiksi täydellisesti pastan tai riisin kylkeen, ja niiden päälle voit lisätä herkullisen tomaatti- tai sienikastikkeen. Kana lihapullat ovat myös täydellinen lisuke salaattiin tai täyte pitaleiville. Lisäksi ne ovat suosittuja lasten keskuudessa, joten ne ovat erinomainen valinta juhlapöytään tai piknikille.

Kanan Jauhelihapullien Terveellisyys ja Ravintoarvot

Kanan jauhelihapullat ovat terveellinen vaihtoehto perinteisille lihapullille, sillä ne sisältävät vähemmän rasvaa ja enemmän proteiinia. Yksi annos kanan jauhelihapullia tarjoaa noin 150 kaloria ja runsaasti välttämättömiä aminohappoja. Ne ovat myös hyvä lähde raudalle ja B-vitamiineille, jotka tukevat energiantuotantoa ja immuunijärjestelmän toimintaa. Kun käytät vähärasvaista kanan jauhelihaa ja kypsennät pullat ilman ylimääräistä rasvaa, ne ovat erinomainen osa terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota.

Kokeile tätä helppoa reseptiä ja nauti herkullisista kanan jauhelihapullista! Ne ovat täydellinen valinta perheaterioihin, juhliin tai arkiseen ruokailuun.

Ainekset

400 g kanan jauheliha
100 g pesto
1 dl parmesaaniraaste
1 dl korppujauho
1 kananmuna
mausteita oman maun mukaan
voita paistamiseen

Valmistus

Unohda perinteiset lihapullat ja kokeile maukasta vaihtelua kana-pestopullien muodossa!

1. Sekoita kulhossa kanajauheliha, pesto, kananmuna, parmesaaniraaste ja korppujauho. Mausta joukkoon pippuria ja yrttimausteita oman maun mukaan.

2. Muotoile massasta pieniä pyöryköitä ja paista ne voissa kuumennetulla paistinpannulla. Vaihtoehtoisesti voit kypsentää pullat 200 asteisessa uunissa noin 15 minuutin ajan.

Valmistusaika: Alle 30 minuuttia


Herkulliset Kanan Jauhelihapullat – Helppo Resepti ja Vinkit

Kanan jauhelihapullat ovat täydellinen valinta niille, jotka etsivät kevyttä ja proteiinipitoista vaihtoehtoa perinteisille lihapullille. Näiden herkullisten kana lihapullien valmistus on helppoa ja nopeaa, ja ne sopivat erinomaisesti erilaisiin ruokailuihin. Aloita valitsemalla laadukas kanan jauheliha, joka takaa pullien mehevyyden ja täyteläisen maun. Sekoita jauhelihaan korppujauhoja, kananmunaa, hienonnettua sipulia sekä mausteita, kuten suolaa, pippuria ja valkosipulijauhetta. Muotoile taikinasta sopivan kokoisia pullia ja aseta ne leivinpaperilla vuoratulle pellille. Paista kanan jauhelihapullat 200 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes ne ovat täydellisen kypsiä.

Vinkkejä Täydellisten Kanan Jauhelihapullien Tekemiseen

Jotta kana lihapullat pysyvät mehukkaina ja pehmeinä, on tärkeää välttää ylikypsennystä. Käytä lihalämpömittaria ja varmista, että pullien sisälämpötila saavuttaa 75 astetta. Lisää taikinaan hieman oliiviöljyä tai kermaa, mikä parantaa pullien mehevyyttä. Kokeile myös erilaisia mausteita ja yrttejä, kuten basilikaa, timjamia tai oreganoa, antamaan pullille lisämaun sävyjä. Jos haluat rapean pinnan, voit paistaa kanan jauhelihapullat pannulla öljyssä.

Monipuoliset Tarjoiluvaihtoehdot Kanan Jauhelihapullille

Kanan jauhelihapullat ovat erinomainen lisä moniin erilaisiin ruokiin. Ne sopivat esimerkiksi täydellisesti pastan tai riisin kylkeen, ja niiden päälle voit lisätä herkullisen tomaatti- tai sienikastikkeen. Kana lihapullat ovat myös täydellinen lisuke salaattiin tai täyte pitaleiville. Lisäksi ne ovat suosittuja lasten keskuudessa, joten ne ovat erinomainen valinta juhlapöytään tai piknikille.

Kanan Jauhelihapullien Terveellisyys ja Ravintoarvot

Kanan jauhelihapullat ovat terveellinen vaihtoehto perinteisille lihapullille, sillä ne sisältävät vähemmän rasvaa ja enemmän proteiinia. Yksi annos kanan jauhelihapullia tarjoaa noin 150 kaloria ja runsaasti välttämättömiä aminohappoja. Ne ovat myös hyvä lähde raudalle ja B-vitamiineille, jotka tukevat energiantuotantoa ja immuunijärjestelmän toimintaa. Kun käytät vähärasvaista kanan jauhelihaa ja kypsennät pullat ilman ylimääräistä rasvaa, ne ovat erinomainen osa terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota.

Kokeile tätä helppoa reseptiä ja nauti herkullisista kanan jauhelihapullista! Ne ovat täydellinen valinta perheaterioihin, juhliin tai arkiseen ruokailuun.

Lisää reseptejä

Katso resepti >