Valmista täydellinen kananrinta uunissa tämän yksinkertaisen ohjeen avulla. Tarjoile herkullinen ateria mustaherukkasalsan ja riisin kanssa. Nopea ja helppo resepti!
3-4 maalaiskananpojan rintafileetä
2 tl jauhettuja korianterinsiemeniä
2 tl suolaa
MUSTAHERUKKASALSA:
200 g tuoreita mustaherukoita
1 punasipuli
½ chili
½ kurkkua
2 rkl sitruunanmehua
½ dl korianteria hienonnettuna
suolaa ja mustapippuria
1. Esilämmitä uuni 225 °C asteeseen ja vuoraa uunipelti leivinpaperilla. 2. Aseta maalaiskananpojan rintafileet uunivuokaan nahkapuoli ylöspäin ja hiero pinnalle korianterinsiemeniä ja suolaa. 3. Paista uunissa täydellä teholla 10 minuuttia, kunnes broilerin nahka on saanut kauniin kullanruskean värin. 4. Vähennä lämpöä 140 °C asteeseen ja paista vielä 20 minuuttia, kunnes broileri on kypsä.
5. Huuhtele mustaherukat siivilässä kylmän veden alla, siirrä kulhoon ja murskaa kevyesti. 6. Kuutioi punasipuli. Halkaise chili, poista sieme
net lusikalla ja hienonna. 7. Kuutioi kurkku ja lisää kulhoon mustaherukoiden, sipulin ja chilin joukkoon. 8. Mausta sitruunanmehu
lla ja korianterin lehdillä. 9. Sekoita hyvin ja anna maustua kylmässä noin 20 minuuttia ennen tarjoilua.
10. Tarjoile broileri mustah
erukkasalsan ja keitety
n riisin kanssa. Valmis
tusaika: 45 minu
uttia. Neljä annosta.