Kokeile herkullista kanapizzaa, jossa sitruunapesto tuo raikkaan maun. Helppo resepti valmistaikinan kanssa – valmista 2 pizzaa 30 minuutissa!
1 pkt valmis pizzataikina
1 prk ranskankerma
1 prk sitruunapestoa
300 g kanaa
1 ps mozzarellaa
juustoraastetta
basilikaa
Pizzaa valmistaessa vain taivas on rajana! Miltäs kuulostaisi sitruunapestoa kanapizzan pohjakastikkeena? Testaa ja ylläty!
1. Voit valmistaa pizzapohjan itse, mutta nykyään on myös käteviä valmistaikinoita saatavilla. Me käytimme pakastettua valmista pizzataikinaa, jonka annoimme sulaa ja turvota jääkaapissa yön yli.
2. Kypsennä kana ja mausta sitä suolalla, pippurilla sekä yrttimausteilla. Voit käyttää esimerkiksi timjamia, rosmariinia tai oreganoita.
3. Muotoile valmis pizzapohja sopivan kokoiseksi ympyräksi. Levitä pohjalle tasaisesti ranskankermaa ja sitruunapestoa.
4. Jaa kypsennetty kana ja mozzarellaviipaleet tasaisesti pizzan päälle. Ripottele päälle juustoraastetta ja kypsennä pizza 225-asteisessa uunissa noin 10–15 minuuttia, kunnes pohja on rapea ja juusto sulaa.
5. Koristele valmis pizza tuoreella basilikalla ja tarjoile heti!
Annosmäärä: 2 pizzaa Valmistusaika: 30 min + pizzataikinan tekeytyminen