Kokeile tätä helppoa kanapullareseptiä, jossa yhdistyvät tankoparsa, sitruuna ja herneet. Valmista nopeasti 30 minuutissa ja nauti raikkaista keväismaista!
300 g tankoparsaa
100 g herneitä
200 g kirsikkatomaatteja
300 g kanapullia
loraus oliiviöljyä
1 sitruuna
ripaus suolaa ja pippuria
ripaus chilirouhetta
Tämä resepti on helppo ja täynnä raikkaita keväisiä makuja, kuten tankoparsaa ja sitruunaa! Voit käyttää uunivuokaa tai peltiä.
1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
2. Poista tankoparsoista puinen osa ja leikkaa sitruunasta viipaleita. Asettele tankoparsat vuokaan tai pellille ja lisää herneet.
3. Asettele kanapullat ja kirsikkatomaatit tankoparsojen ja herneiden sekaan. Kastele annos reilulla oliiviöljyllä. Mausta suolalla, pippurilla ja chilirouheella. Lopuksi asettele päälle sitruunan viipaleet.
4. Paista uunissa noin 20 minuuttia. Viimeistele annos tuoreilla yrteillä, kuten mintulla tai korianterilla. Tarjoile tsatsikin kanssa!
Valmistusaika: noin 30 min Annosmäärä: 4