Valmista herkulliset kanatortillat karhunlaukka-aiolilla! Helppo resepti, joka valmistuu 25 minuutissa. Täydellinen ateria 3-4 hengelle. Kokeile tänään!
1 paketti vehnätortilloja (1-2 kpl per henkilö)
400 g kevyesti marinoituja broilerisuikaleita
öljyä paistamiseen
TÄYTTEET:
1 rasia kirsikkatomaatteja
1 kurkku
2 kypsää avokadoa + sitruunamehua
1 ruukku vihersalaattia
kourallinen pinaattia
KARHUNLAUKKA-AIOLI:
100 g majoneesia
1/2 purkkia kermaviiliä
1 pss karhunlaukka-dippikastiketta
1. Paista broilerisuikaleet pannulla pakkauksen ohjeen mukaisesti pienessä määrässä öljyä.
2. Pese ja valmistele kaikki täytteen kasvikset. Leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi ja kuutioi kurkku. Suikaloi avokado ja purista päälle sitruunamehua tummumisen estämiseksi. Revi ja sekoita keskenään pestyt ja kuivatut salaatti ja pinaatti.
Valmista karhunlaukka-aioli:1. Sekoita kaikki aineet keskenään pienessä kulhossa ja tarkista maku. Voit halutessasi lisätä vielä sitruunamehua, suolaa tai pippuria oman maun mukaan. Jos koostumus on mieleesi liian vetinen, lisää vähän majoneesia.
2. Lämmitä tortilloja noin 10 sekuntia mikrossa ja kokoa mielesi mukaan haluamillasi komponenteilla. Rouhi päälle suolaa myllystä ja rullaa tortilla sulkien sen toinen sivu.
Tarjoile heti, jotta tortilla pysyy pehmeänä ja tuoreena.
Valmistusaika: 25 min Annosmäärä: 3-4