Kokeile helppoa kurpitsapataa, jossa kana ja kasvikset maustetaan teriyakilla. Valmistusaika vain 1 tunti – täydellinen ruoka perheelle!
500 g kanan paistileike
500 g myskikurpitsa
1 punasipuli
5 perunaa
ripaus suolaa ja pippuria
oliiviöljyä
1 tl paprikajauhetta
1 tl chilirouhetta
2 dl teriyakikastiketta
koristeluun basilika
Helppo kana-kurpitsavuoan valmistus on nopeaa, eikä kurpitsaa tarvitse edes kuoria. Valitse vuokaan rasvainen broilerin paistileike, joka säilyttää mehevyytensä hyvin eikä kuivu helposti.
1. Aloita pilkkomalla kasvikset: perunat, punasipuli ja kurpitsa. Perunaa ja kurpitsaa ei tarvitse kuoria, jos et halua. Aseta kaikki kasvikset uunivuokaan. Lisää kasviksien päälle loraus oliiviöljyä ja hieman teriyakikastiketta. Mausta suolalla ja pippurilla.
2. Mausta broilerin paistileikkeet paprikajauheella, chilirouheella ja teriyakikastikkeella. Aseta maustetut broilerit uunivuokaan kasviksien päälle.
3. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 45 minuuttia tai kunnes ruoka on kypsä ja kasvikset pehmeitä.
Annosmäärä: 4-6
Valmistusaika: 1 h