Kokeile tätä nopeaa ja herkullista kanapasta reseptiä lehtikaalilla! Valmis vain 25 minuutissa, täydellinen ateria 3–4 hengelle. Mausta sitruunalla ja tarjoile parmesaanin kera.
200 g fusilli – kuivapastaa
1 rkl oliiviöljyä
400 g broilerisuikaleita
1 salottisipuli
voita paistamiseen
1 pussi lehtikaalia
2 sitruunaa
2 rkl oliiviöljyä
2 dl ruokakermaa
ripaus suolaa ja mustapippuria
1 dl parmesaaniraastetta
persiljaa koristeeksi
1. Ota broileri huoneenlämpöön odottamaan ennen valmistusta.2. Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna pannu ja ruskista broilerinpalat voissa sipulien kanssa.3. Revi lehtikaalit pieniksi paloiksi ja poista kovat varret. Lisää lehtikaalit pannulle, kun broileri on melkein kypsä.4. Mausta broileri raastetulla sitruunankuorella ja -mehulla, kun lehtikaalit ovat pehmenneet. Lisää oliiviöljy ja ruokakerma, anna kastikkeen kiehua muutama minuutti. Mausta suolalla ja pippurilla.5. Keitä fusillipasta suolavedessä pakkauksen ohjeiden mukaan. Siivilöi pasta ja säästä noin 1 dl keitinvettä. Kaada vesi takaisin pastan joukkoon.6. Lisää valutettu pasta kastikkeen joukkoon ja kuumenna sekaisin.7. Tarjoile parmesaaniraasteen ja hienonnetun persiljan kera.
Valmistusaika: 25 minuuttia Annosmäärä: 3–4