Tacu Tacu

2
50 min

Valmista herkullinen Tacu Tacu kanasalaatti vain 50 minuutissa! Helppo resepti, joka sopii kahdelle, ja annoshinta jää alle 5€. Kokeile tätä maistuvaa ruokaa tänään!

Valmista helppo ja herkullinen tacu tacu kanasalaatti 50 minuutissa. Sopii kahdelle, annoshinta alle 5€. Kokeile nyt!

Ainekset

TACU TACU -KANA:
1 valkosipulinkynsi
1/2 punainen chili
1/2 limen mehu
2 tl oliiviöljyä
ripaus suolaa ja pippuria
150 g kananpojan rintafileetä eli yksi rintafilee
LÄMMIN SALAATTIPOHJA:
1 iso punainen paprika
1/2 punasipuli ja valkosipulinkynsi
2 rkl öljyä tai voita paistamiseen
1 dl artisokansydämiä
ripaus suolaa ja mustapippuria
1 rkl laadukasta balsamicoa
tuoretta persiljaa viimeistelyyn

Valmistus

1. Esilämmitä uuni 220 asteeseen ja vuoraa uunipelti leivinpaperilla.

2. Valmistele Tacu tacu -kana. Hienonna valkosipuli ja chili siemenineen päivineen. Sekoita hienonnetut aineet limemehun, öljyn ja mausteiden kanssa marinadiksi. Hiero marinadi broilerifileen pintaan ja anna lihan maustua vähintään 20 minuuttia. Nosta kanafilee marinadista, pyyhi ylimääräiset marinadit pinnalta ja paista uunin keskitasolla noin 20 minuuttia tai kunnes kana on täysin kypsää.

3. Valmista lämmin salaattipohja. Viipaloi paprika ja poista siemenet. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota kasvikset kuumalla pannulla muutaman minuutin ajan, jotta sipulit ja paprika pehmenevät. Lisää pannulle artisokansydämet, mausteet ja balsamico. Sekoittele kasvikset kovalla lämmöllä hetken ajan, jotta ne karamellisoituvat kevyesti. Nosta pannu liedeltä, kun kasvikset ovat vielä hieman rapeita.

4. Tarjoile Tacu tacu kanafilee lämpimien kasvisten ja tuoreen persiljan kanssa. Voit tehdä salaatista ruokaisamman lisäämällä kasvisten joukkoon couscousia tai kypsää täysjyväriisiä.

Valmistusaika: 50 minuuttia Annosmää
rä: 2 annosta Hinta: noin 4€ per annos

Lisää reseptejä

Tee herkullista butter chicken -ruokaa kotona. Tämä intialainen klassikko on täynnä makua ja helppo valmistaa!
4
60 min
Voikana
Katso resepti >