Parmesaani-pihvit

4
35 min

Valmista herkulliset parmesaani-kanapyörykät kanajauhelihasta. Helppo resepti, joka valmistuu 35 minuutissa – täydellinen päivällinen 4 hengelle!

Valmista herkulliset parmesaani-kanapyörykät kanajauhelihasta helposti 35 minuutissa – täydellinen annos neljälle!

Herkulliset kanajauhelihapihvit ja kanapyörykät parmesaanilla

Kanajauhelihapihvit ja kanapyörykät ovat täydellinen valinta niin arki- kuin juhlaruoaksi. Ne ovat kevyitä, helppoja valmistaa ja tarjoavat monipuolisia makuelämyksiä. Kanajauheliha on erinomainen vaihtoehto perinteisille lihapullille, ja se yhdistettynä parmesaaniin luo täydellisen makuyhdistelmän. Näiden herkkujen valmistus on nopeaa, ja ne sopivat erinomaisesti monenlaisiin ruokailutilanteisiin.

Kanajauhelihapihvien ja kanapyörykkien valmistus

Laadukkaat kanajauhelihapihvit ja kanapyörykät alkavat tuoreista raaka-aineista. Valitse luomukanajauheliha, jotta saat parhaan mahdollisen maun ja ravinteet. Lisää taikinaan runsaasti parmesaania sekä mausteita, kuten suolaa, pippuria, valkosipulia ja tuoreita yrttejä. Sekoita ainekset huolellisesti ja muotoile tasakokoisia pihvejä tai pyöryköitä. Tämä varmistaa, että ne kypsyvät tasaisesti ja säilyvät mehevinä.

Vinkkejä kanajauhelihapihvien ja kanapyörykkien kypsentämiseen

Kanajauhelihapihvit ja kanapyörykät voidaan valmistaa monella tavalla. Uunissa paistaminen on helppo ja terveellinen vaihtoehto. Kuumenna uuni 200 asteeseen ja aseta pihvit tai pyörykät leivinpaperilla vuoratulle pellille. Paista niitä 20-25 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita ja kypsiä. Jos haluat rapean pinnan, voit paistaa ne pannulla keskilämmöllä. Käännä pihvit varovasti, jotta ne pysyvät ehjinä. Grillaus on myös loistava vaihtoehto, sillä se tuo ruokiin herkullisen savun maun.

Tarjoiluvinkkejä kanajauhelihapihveille ja kanapyöryköille

Kanajauhelihapihvit ja kanapyörykät sopivat erinomaisesti monenlaisiin ruokailutilanteisiin. Tarjoile ne esimerkiksi pastan tai perunamuusin kanssa täyttävänä pääruokana. Jos haluat kevyemmän vaihtoehdon, yhdistä ne tuoreeseen vihersalaattiin. Herkullinen tomaatti- tai kermakastike täydentää pihvien ja pyörykkien makua täydellisesti. Näiden herkkujen voi myös tarjota kylminä buffeteissa tai piknikeillä, sillä ne säilyttävät makunsa erinomaisesti.

Kokeile kanajauhelihapihvejä ja kanapyöryköitä parmesaanilla – ne ovat varmasti suosikki kaikille ruokailijoille!

Ainekset

KANAPULLAT:
½ dl korppujauhoja
1 dl maitoa
1 kananmuna
400 g kanan jauhelihaa
80 g parmesaaniraastetta
½ puntti basilikaa
2 rkl voita paistamiseen
TUMMA KASTIKE
2 rkl voita
2 rkl vehnäjauhoja
½ kanaliemikuutio
1 rkl soijakastiketta
2 dl maitoa

Valmistus

1. Sekoita korppujauhot maidon ja kananmunan sekaan. Anna seoksen turvota muutaman minuutin ajan, minkä jälkeen lisää kanan jauheliha ja sekoita hyvin. Mausta taikina hienonnellulla basilikalla ja parmesaaniraasteella. Anna taikinan vetäytyä jääkaapissa noin 5 minuuttia. Muotoile öljytyin käsin tasakokoiset kanapullat.

2. Paista kanapullia kuumalla pannulla voissa, käännellen niitä tasaisesti. Käytä runsaasti voita, jotta pullat eivät pala pannuun kiinni. Tarkista jauhelihan kypsyys halkaisemalla yksi pulla. Kun pullat ovat kypsiä, siirrä ne lautaselle odottamaan.

3. Valmista tumma kastike samalla pannulla. Kuumenna pannulla hieman lisää voita ja lisää vehnäjauho. Paahda jauho-voi-seosta, kunnes se saa hasselpähkinän värin. Lisää joukkoon kanaliemikuutio, soijakastike ja maito. Keitä kastiketta, kunnes se paksuuntuu.

4. Lisää parmesaani-kanapullat takaisin pannulle ja lämmitä ne kastikkeen seassa.

Koristele valmis ruoka raastetulla parmesaanilla ja tuoreilla yrteillä. Tarjoa esimerkiksi perunamuusin kanssa.

Valmistusaika: 35 minuuttia Annosmäärä: 4

Herkulliset kanajauhelihapihvit ja kanapyörykät parmesaanilla

Kanajauhelihapihvit ja kanapyörykät ovat täydellinen valinta niin arki- kuin juhlaruoaksi. Ne ovat kevyitä, helppoja valmistaa ja tarjoavat monipuolisia makuelämyksiä. Kanajauheliha on erinomainen vaihtoehto perinteisille lihapullille, ja se yhdistettynä parmesaaniin luo täydellisen makuyhdistelmän. Näiden herkkujen valmistus on nopeaa, ja ne sopivat erinomaisesti monenlaisiin ruokailutilanteisiin.

Kanajauhelihapihvien ja kanapyörykkien valmistus

Laadukkaat kanajauhelihapihvit ja kanapyörykät alkavat tuoreista raaka-aineista. Valitse luomukanajauheliha, jotta saat parhaan mahdollisen maun ja ravinteet. Lisää taikinaan runsaasti parmesaania sekä mausteita, kuten suolaa, pippuria, valkosipulia ja tuoreita yrttejä. Sekoita ainekset huolellisesti ja muotoile tasakokoisia pihvejä tai pyöryköitä. Tämä varmistaa, että ne kypsyvät tasaisesti ja säilyvät mehevinä.

Vinkkejä kanajauhelihapihvien ja kanapyörykkien kypsentämiseen

Kanajauhelihapihvit ja kanapyörykät voidaan valmistaa monella tavalla. Uunissa paistaminen on helppo ja terveellinen vaihtoehto. Kuumenna uuni 200 asteeseen ja aseta pihvit tai pyörykät leivinpaperilla vuoratulle pellille. Paista niitä 20-25 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita ja kypsiä. Jos haluat rapean pinnan, voit paistaa ne pannulla keskilämmöllä. Käännä pihvit varovasti, jotta ne pysyvät ehjinä. Grillaus on myös loistava vaihtoehto, sillä se tuo ruokiin herkullisen savun maun.

Tarjoiluvinkkejä kanajauhelihapihveille ja kanapyöryköille

Kanajauhelihapihvit ja kanapyörykät sopivat erinomaisesti monenlaisiin ruokailutilanteisiin. Tarjoile ne esimerkiksi pastan tai perunamuusin kanssa täyttävänä pääruokana. Jos haluat kevyemmän vaihtoehdon, yhdistä ne tuoreeseen vihersalaattiin. Herkullinen tomaatti- tai kermakastike täydentää pihvien ja pyörykkien makua täydellisesti. Näiden herkkujen voi myös tarjota kylminä buffeteissa tai piknikeillä, sillä ne säilyttävät makunsa erinomaisesti.

Kokeile kanajauhelihapihvejä ja kanapyöryköitä parmesaanilla – ne ovat varmasti suosikki kaikille ruokailijoille!

Lisää reseptejä

Katso resepti >