Kokeile herkullista vuohenjuustolla täytettyä broilerirullaa marinoitujen viikunoiden kera. Helppo ja nopea resepti, joka sopii neljälle. Valmistusaika vain 45 minuuttia!
600 g broilerin rintafileetä
200 g vuohenjuustoa
suolaa
mustapippuria
150 g tuoreita viikunoita
2 rlk balsamiviinietikkaa
1 rlk hunajaa
timjamia
1. Pese viikunat huolellisesti ja viipaloi ne. Poista kuoret tarvittaessa.
2. Yhdistä viikunat, balsamiviinietikka ja hunaja kulhossa. Anna seoksen marinoitua noin 15–20 minuuttia.
3. Nuijaa broilerifileet ohuiksi lihanuijalla. Mausta fileet kevyesti suolalla.
4. Murennetaan vuohenjuusto ja aseta se broilerifileiden keskelle. Rullaa fileet tiukasti ja kiinnitä rullat cocktailtikuilla.
5. Kuumenna pannu keskilämmöllä ja lisää öljyä. Paista kanarullia pannulla noin 8–10 minuuttia, käännellen säännöllisesti, kunnes ne ovat kypsiä ja rapeita.
6. Viipaloi valmiit kanarullat lautasille ja tarjoile ne marinoitujen viikunoiden kanssa. Pirskota marinadia päälle ja koristele tuoreilla timjamin oksilla.
Valmistusaika: 45 minuuttia Annosmäärä: 4